8. restaurant.JPGDSCF1578.jpgDSCF1713.JPGDSCF1689.JPG9. ground floor.JPG6. restaurant.JPG18. meditation.JPGDSCF1613.JPGDSCF1572.JPG15. east view.JPGDSCF1681.JPG012.jpg10. ground floor.JPG2. family house.JPGDSCF1614.jpg21. sunset.JPG19. Ganesha.JPG13. sea view.JPG3. couple room.JPG008.jpg14. veranda.JPG1.entrance.JPGDSCF1622.jpgDSCF1569.JPG4. twin room.JPG17. Buddha temple.JPGDSCF1599.JPG

Wat we bieden....

Algemeen

Schoon en service staan bij ons hoog in het vaandel. We willen dat het u aan niets ontbreekt. Laat daarom vooral uw speciale wensen weten. Elke vraag of klacht beschouwen we als een uitdaging. 

Vervoer vanaf het vliegveld

Indien gewenst kunnen wij vanuit onze accommodatie vervoer regelen vanaf het enige vliegveld van Bali, bij Denpasar in het zuiden. Dit voorkomt dat u wordt afgezet, in alle betekenissen van het woord, door de taxi's die u in grote getale staan op te wachten. Onze eigen shuttle-bus haalt u af. Het is overigens een prachtige rit dwars door Bali van ongeveer 2,5 uur. De chauffeur stopt wanneer u wilt. 

Kamers en Tarieven

Het gastenverblijf bevat 4 ruime kamers met veranda van waaruit u in alle rust kunt genieten van het uitzicht. Alle kamers hebben een badkamer met warm en koud stromend water, douche, toilet en wastafel, airco, een staande ventilator, bagageruimte en een kledingkast. 

De kamers kunnen al naar gelang uw wensen 2 of 3 persoons worden ingericht met bed-rangschikking naar keuze.  De tarieven zijn inclusief ontbijt en ochtendthee op de veranda.

kingsize bed

 

Groepen

We bieden de mogelijkheden voor groepen. Puri Tugu Belanda is een uitgelezen mogelijkheid om een 25- of 40 jarig huwelijksfeest te vieren. Of zomaar, met de familie of vrienden de vakantie doorbrengen. Voor meditatiegroepen al dan niet met leraar is een kleine Boeddha-tempel beschikbaar.

Restaurant

In de ochtend staat de thee klaar op uw veranda, het ontbijt wordt geserveerd in het restaurant. Lunchen kunt u à la carte. Voor de kleine honger zijn er diverse snacks verkrijgbaar. Het diner (vanaf ongeveer 19.30) wordt gezamenlijk gebruikt. Dit is een iedere dag wisselende rijsttafel met een selectie van heerlijke gerechten uit de Balinese keuken, vegetarisch of niet-vegetarisch. Elke week is er, bij voldoende gasten, een speciale avond met Balinese Dansen.

Zwembad

Er ligt een heerlijk, 12 m lang zwembad te wachten voor een verfrissende ochtendduik of om lekker 's avonds aan de rand te hangen om te genieten van de zonsondergang. Probeer eens een romantische zwempartij na zonsondergang, als het verlicht is. Al eens gezwommen in een tropische stortbui? Een aanrader!

Zwembad

En verder...

Gratis Internet beschikbaar

Wasserij-service op verzoek

Er is een kleine Boeddha-tempel waar u eventueel uw meditaties of yoga-oefeningen kunt doen.

Op verzoek worden massages verzorgd.

Een kookworkshop "Balinese Keuken" wordt verzorgd door uw gastvrouw Ker.

Verhuur van motor, fiets of auto met (of zonder, maar dit is niet aan te raden) chauffeur is via ons mogelijk tegen een redelijke prijs. Vergeet uw internationaal rijbewijs niet mee te nemen. De kans om in een politiefuik te rijden is ongeveer 100%. U gaat dan betalen.

 Avondje uit in centraal Lovina? Wij brengen en halen u! (éénmaal gratis tijdens uw verblijf)

 

 

 

 

 

 

Joomla templates by a4joomla